SK Jong Atom

SK Jong Atom viert dit seizoen zijn 10-jarig bestaan. Wat als kleine vriendenbeweging voor de Atomse jeugd ontstond, is doorheen dit decennium uitgemond in een degelijke jeugdvoetbalploeg. Regionaal hebben we een goede naam gemaakt en is er menig talent gescout en gerekruteerd door ploegen uit het provinciale en elitecircuit. De trainingsvelden van onze jeugd zijn gelegen op Den Hert, Eigenstraat te 9450 Denderhoutem.

Lid worden?
Nieuwe wolfjes zijn nog steeds welkom! Stuur hiervoor een mail naar jongewolven@skdenderhoutem.be of schrijf je in via inschrijvingsformulier en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Lidgeld
Het lidgeld voor seizoen ’24-’25 bedraagt 295€ (korting vanaf 2de kind van hetzelfde gezin) en dient uiterlijk 15 september betaald te worden op bankrekening BE19 0019 3874 0212 met vermelding van naam + geboortedatum speler(s).

Dit lidgeld omvat: de aansluitingskost bij de RBFA en VV; sportverzekering bij de verzekeraar van de RBFA; opleidingskost (de leuke en kwalitatief goede sportopleiding uitgewerkt door ons sportief kader van sportieve cel en jeugdcoördinator en gegeven door gediplomeerde en/of ervaren opleiders); forfaitaire vergoeding voor gebruik materiaal en onderhoud site; drankje na de wedstrijd (enkel thuis) en kledijpakket.

De club verwacht dat elke speler de in het lidgeld aangeboden clubkledij draagt vóór, tijdens en na wedstrijden. Ook trainingen dienen bij voorkeur te gebeuren in Wolven-kledij. Het dragen van scheenbeenbeschermers op training en wedstrijden is verplicht.

Sportieve visie jeugdwerking
Ons streefdoel wordt vervat in enkele woorden, nl. fun, formation en actieve leertijd gekoppeld aan individuele aandacht. Deze zijn ook de kernwoorden van de visie van Voetbal Vlaanderen.

Wij wensen onze spelers een kwaliteitsvolle jeugdopleiding aan te bieden, waarbij wij onze jeugdspelers willen leren verzorgd aanvallend combinatievoetbal spelen én waar opleiding boven resultaat gaat. Hierbij brengen we cruciale (maatschappelijke) waarden en vaardigheden bij zoals samenwerking, samenhorigheid en doorzettingsvermogen.

“Willen winnen” is essentieel in een competitieve sport, zowel op training als tijdens de wedstrijden, maar evengoed schenken we aandacht aan het omgaan met tegenslagen of teleurstellingen.

Samenstelling van de teams
Al onze ploegen spelen in gewestelijke reeksen.

Onderbouw: U6 – U7 – U9 rood – U9 zwart
Middenbouw: U10 – U11 rood – U11 zwart – U12 – U13
Bovenbouw: U15