Oprichting U21 ploeg!

Oprichting U21 ploeg!

Het hoofdbestuur van SK Denderhoutem zal vanaf seizoen 2021-2022 opnieuw nauwer gaan samenwerken met de jeugd. Met de oprichting van een U21 ploeg geven we vanaf volgend seizoen de kans aan onze “Jonge Wolven” om stilaan de stap te zetten naar onze eerste ploeg! Ook onze b-kern blijft bestaan, waardoor al onze spelers een uitstekende kans zullen krijgen om vanuit hun vertrouwde omgeving al eens te proeven van het volwassen voetbal!

Er werd lang getwijfeld om een U19 ploeg op te richten, maar al snel bleek dat er niet al te veel U19 ploegen meer in onze regio bestaan, waardoor de afstanden voor verplaatsingswedstrijden wel heel ver zouden gaan worden. Tenslotte willen onze jongens gewoon doen wat ze graag doen! Voetballen dicht bij huis.

Daarom slaan we de handen in elkaar en zal volgend seizoen coach Jordy De Greve met zijn huidige tweedejaars U17 ploeg doorgroeien naar de U21. De thuiswedstrijden zullen doorgaan op maandagavond om 19.30 op “Den Deysel” en ook de trainingen zullen doorgaan op datzelfde complex.

Heb je hier vragen of opmerkingen over, stuur ons gerust een mailtje via info@skdenderhoutem.be of contacteer ons via facebook.

Uiteraard zoeken we ook steeds nog naar helpende handen. Ben je geinteresseerd om af en toe (bvb 1 maal in de maand) eens de kantine open te houden of eens mee te helpen het veld te onderhouden, dan mag je altijd een mailtje sturen naar info@skdenderhoutem.be .

Tot snel…

Share: