UPDATE 14 augustus
Beste supporters,

De laatste dagen ontvangen we regelmatig wat berichten van jullie aangezien jullie zich afvragen hoe het nu verder gaat de komende weken. Terecht, ook voor ons is het nog allemaal wat onduidelijk. We zetten alvast enkele dingen op een rijtje.

  1. Vanaf 14 augustus zijn er vanuit Voetbal Vlaanderen opnieuwe wedstrijden toegelaten . Vanuit de federale overheid hebben we toestemming gekregen dat er in totaal 200 bezoekers (in de kantine 100) aanwezig mogen zijn. Kom dus op tijd naar de wedstrijd om zeker te zijn van je plaats
  2. De spelersvoorstelling die in de oorspronkelijke planning voorzien was op 14 augustus 2020 gaat NIET door. We hopen deze op dinsdag 8 of woensdag 9 september te kunnen laten doorgaan. We wachten voorlopig de corona toestanden nog even af. Meer info volgt.
  3. De eerste competitie wedstrijd voor SKD start op zondag 13 september op het veld van Eendracht Zele. De eerste wedstrijd van dit seizoen die gepland stond op zaterdagavond 5 september om 19u30, wordt verschoven naar woensdag 11 november. Onze eerste echte competitiewedstrijd zal dus zondag 13 september op Eendracht Zele zijn. De bekerwedstrijd op Nijvel staat gepland op zaterdagavond 29 augustus om 19.30 te Nijvel. Alle info over onze wedstrijden kan je vinden op https://www.skdenderhouten.be/wedstrijden
  4. Het zijn voor alle organisaties en clubs moeilijke tijden. Ons jaarlijks eetfestijn in augustus zal dit jaar niet kunnen doorgaan. We voorzien in het weekend van 19 september een spaghetti afhaalmenu. Kortdaags ontvangen jullie hierover meer info.
  5. Tenslotte willen we ieder van jullie een hart onder de riem steken in deze tijden en kijken er naar uit jullie te verwelkomen op “onzen Deysel”
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.